Robert Eefting, een advocaat die veel samenwerkt met zijn cliënten. “De beste resultaten behaal je samen met je cliënt.”

Achtergrond

Robert is sinds 2010 werkzaam als advocaat en sinds 2016 als advocaat en eigenaar verbonden aan Rechtshulp Advocaten. Robert heeft aan de Rijksuniversiteit in Groningen gestudeerd, maar is een geboren en getogen Assenaar.

"De beste resultaten behaal je samen met je cliënt."

Strafrecht en jeugdrecht

Robert heeft ervaring in veel soorten strafzaken. “Ik sta cliënten bij in alle soorten strafzaken, bijvoorbeeld verkeerszaken, geweldszaken, drugszaken, diefstallen en zedenzaken.” Daarnaast staat Robert veel cliënten bij tijdens zittingen die gaan over ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Werkwijze

Wat zijn werkwijze typeert? “Ik ben een advocaat die veel samenwerkt met zijn cliënten. De beste resultaten behaal je samen met je cliënt. De uitkomst van een strafzaak is dan ook beter als je niet voor maar met je cliënt werkt.”

Rechtsgebieden

Robert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van die registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Zijn hoofd- (en sub)rechtsgebieden zijn:

Specialisaties

  • Jeugdbeschermingsrecht