José studeerde af met de specialisatie Strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie volgde ze een aantal extra vakken zoals jeugdrecht en vreemdelingenrecht en studeerde zij een tijd in het Verenigd Koninkrijk. Ervaring in de praktijk heeft zij onder andere opgedaan door stage te lopen bij een advocatenkantoor, het juridisch adviseren aan rechtzoekenden bij een adviesorganisatie en door als commissie- en bestuurslid van een studievereniging op te treden. Daarnaast bezocht zij maandelijks gedetineerden in de Penitentiaire Inrichting te Leeuwarden.

‘‘Het belang van de verdachte, met oog voor de persoonlijke omstandigheden, in een strafzaak naar voren proberen te brengen voor de best mogelijke uitkomst. Dat is mijn streven.’’

Advocaat strafrecht

Als advocaat houdt José zich met name bezig met het strafrecht en staat cliënten door het hele land bij in verschillende soorten zaken. Denk bijvoorbeeld aan vermogensdelicten, verkeersdelicten, geweldsdelicten en drugsdelicten. Ook voor verwante zaken, zoals de omzetting van uw taakstraf en het terugvragen van een ingevorderd rijbewijs of een in beslag genomen goed kunt u bij haar terecht.

U treft in haar een enthousiast advocaat die het belang van de verdachte, met oog voor de persoonlijke omstandigheden, in een strafzaak naar voren probeert te brengen. Gedreven door rechtvaardigheidsgevoel en de mens achter de verdachte zet zij zich als advocaat in om het best haalbare resultaat voor de cliënt te bereiken. Dossiers worden vanuit menselijk oogpunt benaderd en bewijs grondig bestudeerd zodat samen met u aan de best mogelijke verdediging wordt gewerkt.