Een bevlogen advocaat met veel enthousiasme voor zijn vak. Ik vertel mijn cliënten regelmatig dat de advocatuur een teamsport is. Je doet het samen. Alleen samen kun je het optimale resultaat behalen.

Waarom hij gekozen heeft voor de advocatuur?

Advocaat zijn is een schitterend beroep. Uitdagend, veelzijdig, afwisselend en strategisch. Het ene moment verdiep je je in een ingewikkeld vraagstuk en het andere moment sta je te pleiten voor de rechter.

Rust

Wat ik belangrijk vind, is het besef dat een cliënt niet zomaar naar een advocaat stapt. Vaak is het een uiterste redmiddel. Als cliënt ben je op zoek naar gemoedsrust. Het is daarom van belang om de cliënt goed te informeren over de juridische positie, de tijdsduur en de kosten van een zaak. Om gezamenlijk een goed resultaat te behalen is wederzijds vertrouwen van belang.

"Ik vertel mijn cliënten regelmatig dat de advocatuur een teamsport is. Je doet het samen. Alleen samen kun je het optimale resultaat behalen."

Rechtsgebieden

Jeroen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van die registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Zijn hoofd- (en sub) rechtsgebieden zijn: