“Het mooie van werken in het strafrecht vind ik dat geen enkel dossier kansloos is. Het speuren naar kansen voor je cliënt, zorgt dat je het verschil in de strafzaak kan maken.”

Eva heeft zich gedurende haar studie gespecialiseerd het strafrecht. Tijdens haar master aan de Rijksuniversiteit Groningen volgde ze een aantal extra vakken zoals Penologie, Psychiatrie en Recht en Jeugdrecht. De masterscriptie rondde ze af met een 9 en haar bachelor Nederlands Recht behaalde ze cum laude.

Het speuren naar kansen voor je cliënt, zorgt dat je het verschil in de strafzaak kan maken.

Naast het verwerven van de benodigde juridische kennis heeft Eva ervaring in de praktijk opgedaan. Tijdens haar studie heeft ze meerdere commissies voorgezeten en bezocht Eva maandelijks gedetineerden te Leeuwarden. Daarnaast is ze al vanaf begin 2019 werkzaam bij Rechtshulp Advocaten. Door haar ondersteuning bij zowel grote als kleine strafzaken heeft ze al een unieke kijk in de advocatuur gehad.

Als advocaat houdt Eva zich met name bezig met het strafrecht. Eva staat cliënten door het hele land bij, in zowel kleine als grote strafzaken. Zij behandelt elke soort strafzaak, denk bijvoorbeeld aan diefstal en verduistering, fraude en witwassen, geweldsdelicten, zedendelicten, drugsdelicten en verkeersdelicten. Ook voor verwante zaken, zoals afwijzingen van een VOG of een beklagprocedure in de PI, kunt u bij haar terecht.

U treft in haar een gedreven en enthousiast advocaat. Dossiers worden door Eva kritisch en grondig bestudeerd, zodat samen met u aan de best mogelijke verdediging wordt gewerkt.

Rechtsgebied

Eva heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van die registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied. Haar hoofdrechtsgebied is:

Specialisaties