“Het mooie van werken in het strafrecht vind ik dat geen enkel dossier kansloos is. Het speuren naar kansen voor je cliënt, zorgt dat je het verschil in de strafzaak kan maken.”

Eva heeft zich gedurende haar studie gespecialiseerd in haar grote passie: het strafrecht. Tijdens haar master Strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen volgde ze een heel aantal extra vakken, zoals Penologie, Psychiatrie en Recht en Jeugdrecht. Haar bachelor Nederlands Recht behaalde ze cum laude.

Het speuren naar kansen voor je cliënt, zorgt dat je het verschil in de strafzaak kan maken.

Naast de benodigde juridische kennis, heeft Eva al veel ervaring in de praktijk opgedaan. Ze heeft meerdere commissies voorgezeten en bezocht maandelijks gedetineerden in Leeuwarden. Daarnaast is ze al vanaf het begin van haar studie werkzaam bij Rechtshulp Advocaten. Ze begon als secretaresse, juridisch medewerker en binnenkort als strafrechtadvocaat. Tijdens haar studie heeft zij dan ook al een unieke kijk in de advocatuur gehad.

Eva werkt als juridisch medewerker ter ondersteuning van de strafrechtadvocaten. In haar vind je een gedreven en enthousiast medewerker. Ze is analytisch sterk en let op de details. Dossiers worden door haar kritisch en grondig bestudeerd, zodat aan de best mogelijke verdediging wordt gewerkt.